Nyheter & Erbjudanden

Golfglädje på Gumbalde golfbana

Njut av gotländsk sommar och en nyanlagd bana signerad Pierre Fulke Design

Gumbalde, människor som pratar med varandra

Välkommen till en resort på sydöstra Gotland där avkoppling, mat och aktiviteter står i fokus. Golfbanan i sig är något utöver det vanliga och nyinvigdes så sent som i maj 2022. Här har man haft Svenska Golfförbundets Vision 50/50 som ramverk, för att skapa en roligare upplevelse för alla golfspelare. 

Gumbalde, golfspelare

En central del i upplevelsen på Gumbalde Resort är den njutningsfulla, lokalproducerade maten som intas i den mysiga gårdskrogen med uteservering och utsikt över den gotländska grönskan. Du bor i fina och mysiga dubbelrum Superior, ständigt omgiven av den gotländska naturen. Vid ankomst väntar en kall flaska champagne och en frestande god charkbricka på dig och ditt sällskap – en bättre start kan man nästan inte få på vistelsen! På resorten kan du även spela padel på helt nya banor och cykla med MTB eller klassisk cykel i oslagbar natur.

Gumbalde, rum med säng

Exklusivt för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black har Gumbalde Resort tagit fram ett VIP-paket. Pris från 3 600 kronor per person. Boka din vistelse här.

I priset ingår två hotellnätter med del i dubbelrum Superior, en härlig frukostbuffé och 2 greenfee på den nya 18-hålsbanan. På rummet väntar dessutom en flaska Paul Roger Vintage Champagne och en lyxig charkbricka

Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2022.

Gumbalde, två personer pratar med varandra utomhus

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08–21, lör 09–17) eller mejla till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 28.06.2022