Nyheter & Erbjudanden

Goda och inspirerande middagar utan krångel

Sätt guldkant på vardagen! Med Linas Matkasse klickar du enkelt hem den perfekta variationen med allt från klassiskt och inspirerande till enkelt och lättlagat, även vegetariskt. Just nu får du dessutom 1 000 kronor rabatt.

mat på tallrik

Förenkla vardagen i köket – skräddarsy din egen matkasse och välj bland över 40 nya rätter varje vecka. Varför inte laga en spännande linguine med marinerade räkor på tisdag och smakrika asiatiska wraps på fredag? Här finns något för alla hushåll: för dig som gillar matlagning och vill ha en blandning av välbekanta smaker och ny inspiration, för dig som vill spara tid i vardagen genom snabba och smarta genvägar till goda måltider och för dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter. Recepten planeras så att alla råvaror går åt för att på så sätt minimera matsvinnet.

lina och en familj

Nu får du 1 000 kronor rabatt hos Linas Matkasse när du betalar med ditt Nordea Platinum eller Nordea Black på Linas hemsida.

Du får 200 kr rabatt på dina fem första matkassar, totalt 1 000 kr rabatt (ord pris 549–998 kr/kasse).

Välj vilken kasse som passar dig bäst och beställ här.

Har du frågor kring detta erbjudande är du även välkommen att ringa 08-12 18 04 00 för mer information. Erbjudandet är giltigt till och med 30 juni 2021 och gäller endast nya kunder.

mat på tallrik

Publicerat 06.01.2021