Nyheter & Erbjudanden

Glamping på Gotland

Boka sommarens härligaste vistelse – bo i lyxiga, stora tält med bekväma sängar och ägna dagarna åt surfsport, lek och avkoppling på stranden.

barn surfar

På Tofta strand på Gotlands västra sida i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. Ett litet paradis med rötterna i surfkulturen och ett stort engagemang för jorden vi lever på.

Här somnar du till vågornas brus och fyller dagarna med stand up paddle, vågsurf, kajakturer och yoga. Gå barfota i sanden längs den kilometerlånga sandstranden. Njut av god mat där det mesta kommer från Gotland och ekologiska odlingar.

paddel surfare

Både vuxna och barn kan prova olika surfsporter på stranden under ledning av instruktör eller kasta sig ut i vågorna på egen hand. Dessutom ingår fri tillgång till utrustning som surfbrädor, SUP, våtdräkter, kajaker, cyklar, bastu, slacklines, halfpipe och beachvolley.

Passa på att boka redan nu. Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får du 10 procents rabatt på alla Surflogiets härliga sommarpaket (ordinarie pris 3 400 kr – 13 850 kr beroende på paket och period). Boka här och ange kod Nordea21. Förutom ditt tält med havsutsikt väntar en flaska ekologisk champagne på dig för att starta vistelsen på allra bästa sätt!

människor äter vi strand
paddel surfare
barn leker i en säng i ett tält
barn surfar
tält. utomhusdukning

Kampanjpriset gäller för bokning till och med 31 maj 2021, för vistelse under säsongen 2021. Har du frågor om erbjudandet kontakta kundservice på telefon 08-12 18 04 00.

Publicerat 03.02.2021