Nyheter & Erbjudanden

Från vardagssmycken till lyxprodukter

Passa på att köpa den perfekta julklappen från BYBORN

BYBORN smycken

Byborn är ett svenskt smyckeföretag för kvinnor med fokus på kvalitet, utan att det ska behöva kosta en förmögenhet. Företaget har en historia av att designa och producera halsband, ringar, örhängen och armband för många olika tillfällen. Utbudet sträcker sig från sådant du bär varje dag till mer exklusiva produkter för speciella tillfällen.

De flesta av Byborns smycken är i 18k guld eller 925 sterling silver. Det läder som används är noga utvalt från högklassiska italienska garverier, bland annat ett som ägs av det anrika modehuset Chanel.

BYBORN smycken

Stilen är skandinavisk men också inspirerad av den europeiska modescenen, vilket återspeglar säsongsfärger, strukturer och mönster. Därmed kommer du att kunna matcha dina smycken från Byborn med väskor, skor och kläder enligt aktuella trender.

Byborns produkter säljs via företagets hemsida och på NK i Stockholm och Göteborg.

Som kund i Private Banking har du nu ett unikt tillfälle att få 30 procents rabatt vid ett köp från webshopen. Handla dina smycken här och använd koden PB30 så dras rabatten av i kassan. Erbjudandet gäller under hela december 2022.

BYBORN smycken

Publicerat 28.11.2022