Nyheter & Erbjudanden

Från idé till trädgårdsdröm!

Går du och drömmer om soliga dagar i trädgården? Även om en stund i solstolen kan kännas avlägsen är det hög tid att planera trädgården för att få den i toppform till högsäsongen!

Trädgårdsgång med grind

Oavsett om du behöver hjälp med att välja växter till din trädgård, vill få din uteplats mer inbjudande och mysig, eller skapa en vacker trädgård med pool kan prisbelönta trädgårdsdesignern och arkitekten Ulrika Levin hjälpa dig att tydliggöra dina idéer och hitta rätt kombination av funktion, estetik och känsla.

En trädgårdsrådgivning innebär personlig rådgivning i din egen trädgård under 2 timmar då ni går igenom dina behov och önskemål för din trädgård, och diskuterar lösningar och idéer.

uteplatser

Kampanjpris på trädgårdsrådgivning 2 timmar för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black är 2 995 kronor (ord pris 3 500 kr). Bokningen kan göras till och med 31 mars 2021 och erbjudandet gäller utvalda datum i Stockholm och Österlen mellan april och juni. 1 timmes resväg t/r för arkitekten ingår, för övrig restid tillkommer 550 kr/tim.

Gör en bokningsförfrågan via e-post info@levinstradgard.se  Ange ditt telefonnummer samt bokningskod Trädgårdsrådgivning Nordea. Läs mer här!

En rådgivning kan hjälpa dig att ta nästa steg i att förverkliga din trädgårdsdröm! Om du efter konsultationen vill har mer hjälp, diskuterar du detta med Ulrika Levin.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lördag 09-17).

rosor och pioner utomhus

Publicerat 02.03.2021