Nyheter & Erbjudanden

Förläng sommaren med en resa till Italien

Njut av lugnet i en exklusiv lägenhetsvilla i Piemonte.

Piemonte vy

Piemonte är inte bara en av Italiens största vinproducerande regioner, där Barolo och Barbaresco är de kanske mest kända distrikten och Nebbiolo en av de mest kända – och uppskattade – druvorna. Här hittar du även 43 restauranger som belönats med Michelinstjärnor tillsammans med en mängd traditionella trattorior, vinkällare, historiska kaféer och kulinariska guldkorn. 

VillaP i Piemonte

Njut av att besöka vingårdar och vinbarer, känn lugnet på en av pilgrimslederna eller jobba upp pulsen längs någon av de många cykellederna. Piemonte har mycket att njuta av och uppleva, varför inte låta sommaren vara extra länge och njuta av Italien i september!

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan boka någon av Vino Piemontes fantastiska villor och lägenheter till 15 procents rabatt. Läs mer om de olika villorna och boka här. När du får din bokningsbekräftelse, svara på mailet och ange rabattkod PB23.

Erbjudandet gäller till och med 1 oktober 2023.

VillaP i Piemonte

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Piemonte vy

Publicerat 31.05.2023