Nyheter & Erbjudanden

Färg­sprakande dans på Göteborgs­operan

Sverigepremiär för svängig musikal om tidigt 30-tal.

Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperan poster

I lustspelsoperetten Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperan bjuds du på en härlig feelgood-musikal med färgsprakande dansscener med stepp, showjazz, tango, menuett, barbershop – och slapsticks à la pilsnerfilm! 

Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperan beökare

Här får vi följa amerikanskan Marylou och prinsessan Isabella på ett lyxhotell i Cannes. Många förvecklingar följer innan sagan får ett lyckligt slut. Denna komedi skrevs redan 1934 och hade då premiär i Wien för att sedan falla i glömska, men har på senare år fått en renässans i Tyskland. Nu är det dags för Marylou, prinsessan och de andra att svepa med sig även den svenska publiken i virvlarna!

Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperan rök på scen

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black har möjlighet att köpa biljetter med 25 procent rabatt till utvalda föreställningar i maj och juni, på parkett och 1:a balkong fond (zon A). Prisexempel 465 kronor per person, ordinarie pris 620 kronor. Boka dina biljetter här.

Erbjudandet gäller till och med 8 juni 2023 och kan inte kombineras med andra rabatter.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skriva till kontakt@korterbjudande.se

Det var en gång på Grand Hôtel på GöteborgsOperan publik

Publicerat 28.02.2023