Nyheter & Erbjudanden

Fiskestugor, Liseberg och Ostindiefarare

Besök Göteborg i sommar och bo på Elite Hotel.

Elite Plaza exteriör

Göteborg har mycket att erbjuda som sommardestination – varför inte besöka skärgården där färgglada fiskestugor blandas med mysiga hamnkrogar, klippbad och vackra naturreservat. Eller kanske en guidad tur på skeppet Ostindiefararen Göteborg, en utställning på Göteborgs konstmuseum eller ett evenemang på Ullevi eller Scandinavium lockar dig mer? Ett besök på Liseberg är förstås också en självklarhet för de flesta som besöker Göteborg.

Elite Hotels ligger centralt med goda kommunikationer precis utanför dörren, så att du enkelt kan ta dig runt hela staden. 

Elite Plaza uteservering
  • Familjevänliga och centralt belägna Elite Park Avenue Hotel är hotellet på paradgatan Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till sevärdheter och attraktioner som Liseberg, Feskekörka och Göteborgsoperan och kan njuta av allt fantastiskt som Göteborg har att erbjuda. 
  • Boutiquehotellet Elite Plaza, i sin palatsliknande byggnad med originaldetaljer kvar kombinerat med modern design och konst, ligger i ett något lugnare område men fortfarande centralt Här finns 127 rum som är exklusivt inredda och bjuder in till en god natts sömn. Här kan du också njuta av goda drinkar i Plaza Bar eller äta en lyxig middag på Swea Wine & Dine.
göteborgsvy

Nordea Platinum och Nordea Black får du upp till 20 procents rabatt på när du bokar rum på Elite Hotels i Göteborg i sommar. Ange bokningskod PB23 för att få rabatten. Läs mer om hotellen och gör din bokning här.

Erbjudandet gäller i mån av rumstillgång, till och med 31 augusti 2023.

Elite Plaza inredning

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 31.05.2023