Nyheter & Erbjudanden

Familje­föreställning med Emil i Lönneberga

Jullovskul i sann Astrid Lindgren-anda som passar för alla.

Emil Affisch

Firar du jul i Göteborg? Passa på att se familjeföreställningen Emil i Lönneberga på Lisebergsteatern! Här får du vara med om flera av Emils klassiska hyss: som när han omtänksamt drar ut Linas smärtsamma tand, sätter eld på fru prostens hatt eller fastnar med huvudet i soppskålen – för att bara nämna några. Dessutom blir det ett och annat EEEEEMIIILLL! 

Emil och ida

Föreställningen är full av storslagen teater, sång och dans i sann Astrid Lindgren-anda som passar för alla, såväl stora som små.  

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan köpa biljetter till rabatterat pris till utvalda föreställningar under jullovet. Boka dina biljetter här. Erbjudandet ger 20 procent rabatt per biljett.

Åldersgräns: Rekommenderas från 4 år och uppåt, utifrån barnets teatervana. 
Längd: Cirka 2 timmar inklusive paus.

Antalet biljetter är begränsat och erbjudandet gäller så länge det finns biljetter kvar, dock längst till och med 30 december 2023.

emil med soppskål på huvudet

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor om detta erbjudande, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 24.11.2023