Nyheter & Erbjudanden

Exklusivt vinpaket – Bodegas Roda Cirsion

Tillfälle att beställa en vinlåda i trä som innehåller tre flaskor välrenommerat vin från Rioja.

vinflaskor

Bodegas Roda i Spanien är en traditionsrik vinproducent som fokuserar på äldre vinstockar med de lokala druvorna Tempranillo, Garnacha och Graciano. I kontrast till Riojas traditionsenliga ekfatslagring har man här valt att vinifiera på stora trätankar. Cirsion tillverkas enbart av utvalda druvor i vingården. Druvorna som väljs ut är små och med en mycket koncentrerad saft.

Vinerna har en fyllig koncentrerad smak av mörka bär, choklad, mynta med en härlig fräschör samt eleganta tanniner vilket ger vinet en lätt och silkeslen känsla med lång eftersmak. Det lämpar sig även mycket bra för lagring.

vindruvor
vingård
ett glas rött vin
vinkällare med vintunnor

Nu kan du prova det själv. Vinlådan i trä består av 3 flaskor Bodega Roda Cirsion x 75 cl från årgångarna 2016, 2017 och 2018. (Årgång 2018 finns inte att köpa någon annanstans än i denna unika vinlåda.)

Priset för lådan är 4 500 kronor. Den är beställningsvara på Systembolaget så kontakta vinimportören direkt för mer information, asa.wahlstrom@solera.se.

Vinlådan finns i begränsad upplaga och erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst till och med 28 februari 2022.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08–21, lör 09–17) eller kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 01.12.2021