Nyheter & Erbjudanden

Exklusivt, nyöppnat boutiquehotell

Välkommen till Villa Dagmar, vägg i vägg med Östermalmshallen. Sober lyx och subtil elegans där historien får ta plats i detaljerna och med prisbelönta köksmästare i restaurangen.

frukostbricka

Femstjärniga Villa Dagmar är den perfekta kombinationen för den världsvana resenären som söker ett hotell med både hjärta och själ i en chic och medveten del av Stockholm. I restaurangen kan du njuta av gastronomi från medelhavet signerat Daniel Höglander och Niclas Jönsson, ägare och köksmästare till prisbelönta Michelin-restaurangen Aloë.

hotellentre

Unna dig något extra – bo en natt på helt nyöppnade Villa Dagmar i hjärtat av Stockholm. Hotellet slår upp dörrarna den 6 maj 2021 och som kund hos Nordea Private Banking bjuds du dessutom på en flaska Champagne på rummet vid ankomst. Ange koden PB2021 när du bokar.
Du bokar ditt boende här.

Har du frågor om hotellet, kontakta Villa Dagmar på telefon: 08- 122 135 50 eller epost info@hotelvilladagmar.com
Erbjudandet gäller t.o.m. 22 augusti 2021.

matsalen

Villa Dagmar följer Folkhälsomyndighetens direktiv, bland annat genom att minska antalet bokningsbara platser på hotellet samt boka fasta tider i spa-anläggningen och i restaurangen för alla gäster.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du frågor kring korterbjudande.se är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17).

Hotellsäng

Publicerat 27.04.2021