Nyheter & Erbjudanden

En upplyftande lunch i skärgården

Gör sommarlunchen till en upplevelse utöver det vanliga – flyg helikopter till Seglarrestaurangen på Sandhamn!

Helikopter

Ta med familjen eller bästa vännerna på en spännande helikoptertur som bjuder på spektakulära vyer och stora kontraster mellan tät stadsbebyggelse och naturskön skärgårdsmiljö. Efter denna magiska resa, som startar i centrala Stockholm, landar ni på Sandhamn där en härlig lunch är framdukad. 

Anrika Seglarrestaurangen har utsikt över Sandhamns by och hamn, med havshorisonten i öst och inloppet i väst. Här serveras en klassisk skärgårdsmeny med goda råvaror och kulinariskt hantverk.

Helikopter

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black får just nu 15 procents rabatt på denna upplevelse. (Prisexempel på ordinarie pris: 17 695 kr för 4 personer, inkl moms. Rabatten räknas av vid bokningen.) Dryck är ej inkluderat i priset. Ange koden PB2021 när du bokar. Boka här.

Har du frågor om helikopterturen, kontakta Öppet Hav på telefon 08-500 33 221 eller e-post till info@oppethav.se Erbjudandet gäller till och med 31 juli 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skicka e-post till kontakt@korterbjudande.se.

sandhamn

Publicerat 31.05.2021