Nyheter & Erbjudanden

En mästerkock i ditt kök!

Dags för födelsedagsfirande med familjen, en middag med vännerna eller kanske en bröllopsdag att fira lite extra?

Jakob af Petersens
Jakob af Petersens

Vill ni fira storslaget med några få utvalda gäster är en private chef ett härligt och lyxigt alternativ till den fina restaurangen eller herrgården.

Jakob af Petersens är private chef med förkärlek för lokalt producerade råvaror i säsong.  Jakob var med i Sveriges Mästerkock 2018 och har arbetat på restauranger som Fredsgatan 12, Vassa Eggen i Stockholm och Aquavit i New York.

Jakob af Petersens
Jakob af Petersens

Utifrån dina önskemål och kökets förutsättningar kan maten lagas på plats inför dig och dina gäster eller förberedas innan gästerna anländer. Det blir en 50-årsfest, ett dop eller en familjemiddag utöver det vanliga!

Just nu får du som har Nordea Platinum eller Nordea Black 25 procents rabatt på Jakobs kockarvode (ordinarie pris 12 500 kr). Priset gäller för sällskap upp till 12 personer. För större sällskap gäller pris enligt överenskommelse. Råvaror och transportkostnad tillkommer, där priset varierar beroende på meny.

Bokningsförfrågan görs via e-post till jakob@jakobafpetersens.se. Ange koden PB2021 vid bokningstillfället. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2021.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skicka e-post till kontakt@korterbjudande.se.

Tallrikar med mat

Publicerat 31.08.2021