Nyheter & Erbjudanden

En god weekend i Köpenhamn

Boka in en helg med kärleken, vännerna eller familjen på femstjärnigt hotell, mitt bland stadens sevärdheter.

Villa Copenhagen

I ett spännande möte mellan det förflutna, nutid och framtiden lovar Villa Copenhagen en utsökt upplevelse för alla besökare. I den vackra byggnaden daterad från 1912 där post- och telegrambyrån hade sitt huvudkontor möts man i dag av en inspirerande och lekfull atmosfär, stor arkitektur och djärva smakupplevelser.

Villa Copenhagen

Mat och dryck har en central roll hos Villa Copenhagen som erbjuder flera barer och restauranger samt ett eget bageri för dig att besöka, beroende på vad du hungrar efter. Dessutom finns hela Köpenhamn precis utanför dörren med dess oändliga möjligheter! Efter en lång dag kan du passa på att koppla av med ett dopp i takpoolen eller en stund i bastun.

Villa Copenhagen

Villa Copenhagens ambition är att alla ska njuta av allt livet har att erbjuda – från storslagna upplevelser och oväntade möten, till smaksensationer och inspirerande omgivningar, samtidigt som man tar ansvar för sina handlingar och påverkan på planeten!

Villa Copenhagen

Du som har Nordea Black eller Nordea Platinum får 20 procents rabatt på boendet på hotellet mellan 1 september 2022 och 31 mars 2023. Boka din vistelse här. Ange kod PBNEWS

Villa Copenhagen


Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla  kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 30.08.2022