Nyheter & Erbjudanden

Digital vinskola om Pinot Noir

Sätt dig bekvämt tillrätta och dröm dig bort till de böljande vinfälten i Bourgogne för en stund!

Bourgogne

Exklusivt för Nordea Private Banking har de prisbelönta och välrenommerade sommeliererna Henriette Batt och Christer Berens tagit fram en digital vinskola där de under lättsamma former diskuterar vad som kännetecknar Pinot Noir-druvan.  Varför inte beställa hem vinerna och ha en egen avsmakning samtidigt?

Henriette och Christer har båda gedigen erfarenhet av både vinbranschen och restaurangvärlden och brinner nu för att förmedla sin kunskap om vin och mat. Henriette och Christer provsmakar några viner från Bourgogne, beskriver dess olika karaktärer och tipsar om vilken typ av mat som gör sig bäst tillsammans med vinet. Dessutom visar kockarna Mathias och Hans-Kristian hur du kan laga en härlig måltid på skrei (torskfisk) med parmesan-crust och fänkål – smaker som passar särskilt bra till vinerna i programmet.

vinodling
vinflaskor
Bourgogne
vindruvor
stekpanna på en grill

Filmen är knappt 40 min lång och talet är på svenska och norska med svensk text. Pris 50 kr. Här beställer du filmen och ser vilka viner som provas. På samma sida hittar du även recepten till måltiden som lagas i programmet. Mycket nöje!

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller skicka e-post till kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 01.04.2021