Nyheter & Erbjudanden

Dags att köpa kylskåp till sommarhuset?

Handla nya vitvaror och betala med Private Bankings kreditkort så ingår ett förmånligt allriskskydd. Det gäller både vid köp i butiker och på nätet.

När du köper nya vitvaror och betalar med Nordea Platinum eller Nordea Black får du ett 5-årigt allriskskydd på dina varor. Extra förmånligt är också att du inte betalar någon självrisk om du behöver nyttja försäkringen.

Tappar du exempelvis en tung gryta på spishällen kan du få hjälp med reparationskostnaden eller en helt ny häll via allriskskyddet i kreditkortet. För att nyttja försäkringen måste varan kosta minst 2000 kronor och vara betald till 100 procent med kortet. Du får inte heller ha avslutat kortet.

Handlar du på nätet är det bra att känna till att ditt kreditkort även har en leveransförsäkring. Den ger dig skydd om dina varor är skadade när de når dig eller om din beställning inte alls kommer fram. En extra trygghet som du får helt kostnadsfritt när du betalar varor över 1000 kr med ditt kreditkort.

Här kan du läsa mer om dina försäkringsförmåner för Nordea Platinum respektive Nordea Black.

Länk för Platinum

Länk för Black

Har du frågor om din kortförsäkring -  kontakta Moderna försäkringar på telefon 010 - 21 912 12, öppet måndag till fredag klockan 8-16.

Publicerat 30.03.2020