Nyheter & Erbjudanden

Champagnepaket i Helsingborg

Möt våren i Skåne och lyxa till med övernattning och champagneprovning.

Bar, restaurang

Hotell Radison Blu Metropol är en perfekt utgångspunkt för en helg i Helsingborg, här är det nära till   hamnen, shoppingen och alla sevärdheter. Ta en skön promenad längs havet, åk en tur till Helsingör eller njut av en avkopplande massage i hotellets skönhetssalong innan det är dags att göra sig klar för kvällen som inleds med champagne.

Hotellets champagnebar A Little Party utsågs till en av världens tio bästa champagnebarer 2021. Här serveras ni tre glas champagne med utvalda tillbehör. Av champagnemästaren får ni veta mer om de olika druvorna, producenterna och vad som passar bäst att äta till respektive champagne.

tallrik

Därefter går ni vidare till hotellets restaurang Nelly’s för att njuta av en specialkomponerad Chef’s Special Menu med tillhörande vinpaket. Menyn speglar årstiden och baseras på lokalproducerade råvaror. Efter en god natts sömn väntar en fantastisk frukostbuffé på er för att starta dagen på bästa sätt.

I Helsingborg finns mycket att se, som Dunkers kulturhus, Kärnan och Fredriksdals friluftsmuseum. Missa inte heller Sofiero slotts vackra park, där stora rhododendron blommar i slutet av maj.

Champagne hälls upp i glas

För dig med Nordea Platinum eller Nordea Black är priset 1 990 kronor för Champagnepaket med övernattning i dubbelrum på Radisson Blu Metropol Helsingborg. Bokas valfri veckodag. I priset ingår Chef’s Menu med 4 rätter och ett anpassat vinpaket. Vill du avstå från vinpaketet är priset 1 495 kr.

Boka paketet via champagnebaren på adress magnus@champagneimport.se Ange om du önskar vinpaket till middagen och om det finns eventuella allergier.

Erbjudandet gäller till och med 31 maj 2022.

Hotellsäng, hotellrum

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08-21, lör 09-17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 01.04.2022