Nyheter & Erbjudanden

Champagne­förslutare med stil

Perfekt present inför nyårsbjudningens bubbel.

champagenflaska med en förslutare

Dessa vackra champagneförslutare är specialdesignade för att behålla champagnebubblorna i flaskan och minimera oxidationen i en öppnad flaska. När proppen är fastlåst på flaskan öppnar du den enkelt med litet lyft, serverar elegant droppfritt och stänger sedan igen för att hålla champagnen fräsch. Med hjälp av dessa återförslutningskorkar skapas en vakuumeffekt som gör att luft inte kan tränga igenom. En champagnestopper passar även som den perfekta gå-bortpresenten tillsammans med en flaska bubbel!

Clas och en förslutare

Just nu får du 2 champagnestoppers för 500 kronor (ordinarie är 295 kr styck). Gör din beställning här och ange rabattkod PBSTOP vid bokningen.

Champagnestoppern finns i sex olika färger med olika budskap och är designad av Clas Håkansson, internationell vinkonstnär med en stil man lätt känner igen. Hans tavlor pryder väggarna hos vinproducenter och konstälskare över hela världen. Clas Håkansson är även glasdesigner på Orranäs Glasbruk, i Orrefors, där han jobbar med konstglas och sin egen design under namnet ”Art from the wine”.

Under hösten 2021 lanserades även en ”pop-up” kollektion av vinglas tillsammans med Kosta Boda och Svenska MusikEliten. Här kan du läsa mer om konstnären.

Publicerat 01.12.2021