Nyheter & Erbjudanden

Bestig Kebnekaise med äventyraren Ola Skinnarmo

Avsluta sommaren på Sveriges högsta topp! Följ med på en exklusiv resa med vandringar, goda middagar, helikoptertur och professionell guidning.

Ola Skinnarmo
Ola Skinnarmo

Om Kebnekaise alltid lockat dig är det här resan du inte vill missa. Under fyra dagar i augusti får du njuta av den norrländska fjällvärlden tillsammans med dina gruppmedlemmar och två erfarna guider, varav en är Ola Skinnarmo. Du bor i dubbelrum på Kebnekaise fjällstation och njuter av lokalproducerad och ekologisk mat.

kebenekaise

Här sätter detaljerna guldkant på helheten; du slipper till exempel bära dina tunga packning från Nikkaluokta till Kebnekaise fjällstation, den flygs upp så att du kan fokusera på omgivningarna och vandringen med bara din dagpackning. Du får också njuta av en båttur över fjällsjön Láddjujávri innan det blir dags för det stora äventyret – toppbestigningen av Sveriges högsta berg Kebnekaise.

grupp på toppen

Toppturen är en spännande blandning av vandring längs bäckar, branter och glaciärer där den sista delen upp för östra leden kräver att man säkrar sig till Via Ferrata. Även om det blir brant så är klättringen tekniskt sett enkel – och ett fantastiskt äventyr! Resan avslutas med en fin helikoptertur runt Kebnekaisemassivet. Här finns en fullständig resebeskrivning.

Ola Skinnarmo är äventyrare och guide och var förste svensk att skida till såväl Sydpolen som Nordpolen. Med en aldrig sinande mängd av anekdoter, spännande historier och sin mångåriga erfarenhet av bergsbestigning är Ola en lika trygg som underhållande guide. Hans göteborgshumor får du på köpet!

Ola Skinnarmo
Ola Skinnarmo

För dig med Nordea Platinum och Nordea Black har Expeditionsresor satt samman denna kompletta resa vid ett tillfälle i augusti. Antalet platser är begränsade.

Resedatum: 11–14 augusti 2022.

I resan ingår bland annat flyg t/r Arlanda–Kiruna, transport t/r Kiruna–Nikkaluokta, boende på Kebnekaise fjällstation inkl sängkläder och handduk, tre måltider per dag, helikoptertransport av utrustningen till fjällstationen, all gemensam utrustning för bergsbestigning, alla aktiviteter, två erfarna guider och helikoptertur över Kebnekaisemassivet.

Helikopter

Pris: Från 25 990 kronor. Bokning sker direkt till resebyrån på e-postadress info@expeditionsresor.se  och bokningen är öppen fram till 25 april 2022.

Expeditionsresor reserverar sig för eventuella ändringar i programmet och prisjusteringar utanför resebyråns kontroll. I övrigt se dessa resevillkor.

två personer på kebenekaise

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08-21, lör 09–17) eller kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 01.03.2022