Nyheter & Erbjudanden

Vandra och njut i vackra Österrike

Alperna, apfelstrudel, spa, viner och förstklassig mat.

hotell österike

Gasteinerdalen och Bad Gastein är beläget mitt i nationalparken Hohe Tauern och är ett av Österrikes vackraste naturområden. Här blandas grönskande dalgångar med höga bergsmassiv vilket ger dramatiska skiftningar i naturen, perfekt för dig som vill uppleva vandringar på varierande höjder. STS Alpresor har satt samman en resa för Nordea Private Bankings kunder med fokus på njutning i mat, dryck och naturupplevelser. Under veckan ingår fem dagar med alpin vandring, luncher och middagar men även en rad andra spännande utflykter och aktiviteter:

mat

• Apfelstrudeln – Österrikes mest kända och godaste bakelse. Under en master class lär en mästare på bakverket ut hur den tillagas på klassiskt österrikiskt manér. 

• Bonden Hans på gården Durzbauers ger en introduktion i konsten att bränna riktig kvalitetssnaps. Han har vunnit flera priser och det blir givetvis provning.

hotell interiör österike

• Österrikes vinproduktion domineras av vita viner och under en förstklassig vinprovning på Hotel Salzburger Hof får du smaka några av landets bästa.

Under hela vistelsen kommer du också att ha du fri tillgång till hotellets lyxiga spa- och relaxavdelningar.

Denna specialkomponerade resa erbjuds för dig med Nordea Platinum eller Nordea Black med vistelse 12–19 augusti 2023. Pris 18 745 kronor per person. Mer information om program och bokning finns här.

äter ute österike

Erbjudandet gäller till och med 30 juni 2023. Antalet platser är begränsat.

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

vandring österike

Publicerat 28.03.2023