Nyheter & Erbjudanden

Avkopplande långhelg i Lofsdalen

Ta med familj och vänner på en härlig skidsemester med extra allt.

Lofsdalen, skidåkare

Lofsdalen är den perfekta destinationen för några härliga dagar i snön, oavsett om du föredrar att åka längdskidor eller alpint. Här finns ett utbud som passar såväl barnfamiljer som kompisgäng.

Unna dig att koppla av – allt är redan förberett med detta specialpaket innehållande allt som behövs för en lyckad långhelg. Ni bor i moderna timmerhus med 8 bäddar i ski in/ski out-läge. I boendet ingår såväl linneset som avresestäd och redan när ni kommer väntar en färdig välkomstmiddag i stugan. Där finns också skipass för tre dagar redo att användas.

Lofsdalen, vintervy

I Lofsdalen finns 25 nedfarter, bekväma sittliftar och rejäl fallhöjd. Här finns också 122 km välpreparerade längdspår och hela 150 km leder på fjället.

Efter en lång dag i backen kan ni njuta av varma bad i vedeldad badtunna som värmer och lindrar trötta ben. En av dagarna är vikt för en fantastisk skotertur på fjället, inklusive guide och tre-rätters middag på restaurang Skoterköket.

Lofsdalen, skoter på öppetlandskap

Pris från 3 567 kr per person för detta specialkomponerade paketerbjudande för dig som har Nordea Black eller Nordea Platinum. Resan avser vistelse söndag till torsdag, veckorna 2–6 och 10–14, 2022. Önskar du i stället resa torsdag till söndag ber vi dig kontakta arrangören för uppgift om pris och tillgång.

Bokning senast 7 januari 2022. Maila din bokningsförfrågan till info@lofsdalenhome.se. Ange kod PB2021 vid bokningstillfället. Har du frågor om resan kan du även kontakta arrangören på telefon 0680-410 10.

Här kan du se fler aktuella erbjudanden för dig som kund hos Nordea Private Banking. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån-fre 08–21, lör 09–17) eller kontakt@korterbjudande.se

Lofsdalen, vintervy, hus

Publicerat 01.11.2021