Nyheter & Erbjudanden

Årgångschampagne till jul och nyår

Specialkomponerat paket för dig som kund i Private Banking.

champagneglas som skålas

Nu har du möjlighet att köpa ett specialkomponerat jul- och nyårspaket med härligt aromatiska och friska champagner. 

Till att börja med ingår en flaska årgångschampagne Millésime 2015 från Didier-Ducos, som lagrats länge för att skapa sin friska arom med härliga toner av krita. Druvorna är 55 procent Chardonnay, 30 procent Pinot Noir och 10 procent Meunier. Smaken är fruktig och välbalanserad med fin elegans och passar både som aperitif och till fiskrätter. 

Dessutom två flaskor från Alexandre Penet Millésime 2013. Blandningen av 50 procent Chardonnay, 25 procent Pinot noir och 25 procent Meunier ger en mogen, gräddig doft av honungsmelon och ananas med en örtig finish. Med sin runda smak av mogna frukter och delikata fräschör passar denna champagne utmärkt till bland annat grillade fiskrätter och skaldjursrisotto med parmesan.

För dig som har Nordea Platinum eller Nordea Black har Champagnebolaget tagit fram detta jul- och nyårspaket som går att beställa under en begränsad period. Pris: 1495 kronor. Köp champagnen här. Ange dessutom kod PB23 för fri frakt!

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2023.

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor om detta erbjudande, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 24.11.2023