Nyheter & Erbjudanden

Ändrade beloppsgränser för uttag av kontanter

Nu i oktober sänks beloppsgränserna för kontantuttag med Nordeas kort. Detta gäller även Nordea Platinum och Nordea Black. Ändringarna görs för att Nordea vill bidra till en minskad användning av kontanter.

Om du vill veta vilka beloppsgränser som för närvarande gäller för ditt kort är det enklast att logga in i Mobil- eller Internetbanken. I Mobilbanken väljer du Översikt och sedan Kort, där du kan klicka på bilder av korten och få fram mer information.
I Internetbanken går du in på rubriken Kort under Vardagstjänster. Klicka på länken till rätt kort och välj fliken Kortinformation.

Att inköp och betalningar genomförs med kort i stället för kontanter är tryggare för dig som kund, för banken och för samhället i stort. Förutom att betala med kortet finns många andra digitala tjänster för inköp och betalningar. Du kan till exempel betala direkt med din mobiltelefon eller din klocka, du kan Swisha och du kan förstås överföra pengar och betala räkningar i Mobilbanken eller Internetbanken.   

Vill du lära dig mer om nya betalningsalternativ eller känner du dig osäker på hur allt fungerar? Kontakta din rådgivare i Private Banking så får du hjälp.

Publicerat 30.09.2020