Nyheter & Erbjudanden

Bästa korten på resan

Både till vardags och på resa har du många fördelar med Nordea Platinum och Nordea Black – Private Bankings egna kreditkort.

Till att börja med har du rabatt på Preems bemannade stationer när du betalar tankningen med ditt kreditkort. Oavsett var du tankar får du som kortinnehavare dessutom alltid självriskskydd vid bilbärgning och assistans om olyckan skulle vara framme.

Ska du ut och flyga? Betala resan med kreditkortet så ingår avbeställningsskydd och smarta försäkringar helt utan självrisk.
Börja gärna flygresan redan i loungen. Ditt kort ger dig tillgång till över 1 000 flygplatslounger markerade med LoungeKey.

Ett tips är också att hoppa över besöket på växlingskontoret – med ditt kort får du förmånlig växlingskurs och rätt valuta i plånboken oavsett resmål. Både enklare och framför allt tryggare än att ha fickan full av kontanter.

Väl hemma kan du i lugn och ro kontrollera alla köp och uttag innan du betalar fakturan. Helt räntefritt om du väljer hela beloppet och vill du dela upp betalningen så har Nordeas Private Bankings kreditkort en av marknadens lägsta delbetalningsräntor.

Läs mer om alla förmåner och försäkringsvillkor som du får med Nordea Platinum och Nordea Black.

Publicerat 23.05.2019