Nyheter & Erbjudanden

Skruvat till tonerna av Mozart

Klassisk opera som utspelar sig i nutid på det stora möbelvaruhuset.

Scen ur Così fan tutte

Två unga förälskade par, övertygade om varandras eviga trohet, sätts på prov i en komedi med vadslagning, förklädnader, lurendrejerier och underbar musik.

Historien utgår från ett av Mozarts sista verk, Così fan tutte, som trots att den skrivs 1790 var en överraskande modern opera redan i originalutförandet. I uppsättningen som spelas på Malmö Opera har klockan skruvats fram ytterligare och handlingen utspelas i nutid.

Scen ur Così fan tutte

När ridån går upp befinner vi oss på Ikea – en plats där drömmar om det perfekta livet väcks, och en hel del drama mellan shoppande par utspelar sig. Här följer vi olika unga par på en turbulent resa, där de upptäcker att drömmen som visas i möbelvaruhusets utställningsrum snabbt förvandlas när de kommer hem. Manualen är otydlig, man hittar inte stjärnmejseln och det fattas två skruvar. Lite som att få ihop en kärleksrelation faktiskt. Men på något sätt brukar man ändå få ihop den där soffan till slut!

Scen: Storan, Malmö Opera
Språk: Italienska, textas på svenska och engelska
Längd: Cirka 3 timmar inklusive paus
Ålder: Rekommenderas från 11 år

Scen ur Così fan tutte

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black erbjuds rabatterade biljetter till utvalda föreställningar. Pris: 793 kronor/biljett (ordinarie pris 935 kronor/biljett) till mittparkett i kategori A.

Se tillgänglighet och boka här.

Poster Così fan tutte

Antalet biljetter är begränsat och erbjudandet gäller så länge det finns biljetter, dock längst till och med 21 oktober 2024.


Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 29.09.2024