Nyheter & Erbjudanden

Upplev musikikonen Hans Zimmer live

Premiumbiljetter till vårens nya episka show The Next Level.

Hans Zimmer Live

Filmkompositörer brukar ofta förbli anonyma, men tyske Hans Zimmer har skapat soundtracks, från Lejonkungen till Interstellar, så episka att de fått egna liv utanför vita duken. Att se verken framföras live är ett minne för livet.

I mars kommer den flerfaldigt Oscar- och Grammybelönade musikskaparen till Sverige för två konserter i Stockholm och Göteborg med full orkester.

The Next Level är en helt ny show med banbrytande elektroniska ljudlandskap och en spektakulär ljusproduktion som överträffar Zimmers tidigare föreställningar. En rockstjärnekompositör och Hollywoodrebell, BBC:s beskrivning, och som för närvarande är på en utsåld turné i USA, bevisar återigen att han är en exceptionell artist.

I upplevelseappen Key Moments kan du som Private Bankingkund nu köpa premiumbiljetter till Hans Zimmers föreställning i Stockholm den 8 mars, 2025. Med premiumbiljetter får du och ditt sällskap tillgång till en stor lounge med egna barer och toaletter. Du kan även förbeställa mat inför evenemanget.

Var: Avicii Arena i Stockholm
När: 8 mars, 2025

Ladda ner appen Key Moments i din mobil för att ta del av erbjudandet!

Hotell ESS

Fler spännande erbjudanden som finns just nu i Key Moments: 

  • 25 procents rabatt på mat och dryck hos utvalda hotell inom premiumkedjan ESS Group
  • Biobiljetter för bara 119 kronor – perfekt i höstmörkret
  • 16 procent rabatt på blombud från Euroflorist
  • Samla hela familjen på Junibacken – få 20 procent rabatt
En Pippi docka

Detta var bara några exempel på vad du hittar i upplevelseappen Key Moments, som kan laddas ner både från App Store och Google Play.

Observera att när du laddat ner appen i din mobil behöver du ange en referenskod. Den får du av din rådgivare i Nordea Private Banking.

Blombukett

Mer information:

Hemsida: https://www.keymoments.app/

E-post: keymoments@keyexperience.se

folk i en biosalong

Publicerat 29.09.2024