Nyheter & Erbjudanden

Unna dig en lyxvistelse i Köpenhamn

Bo på boutiquehotellet med bästa läget vid Rådhusplatsen.

Hotell uteplats på taket

Dags för en sommartur till Köpenhamn? Med sitt läge vid Rådhuspladsen med historiska byggnader och museer på ena sidan och Strøget, caféer och attraktioner på den andra, är Hotel Danmark ett perfekt val.

hotellsäng

Det 4-stjärniga lyxiga boutiquehotellet har en kreativ design som överraskar. Några steg från lobbybaren hittar du en inomhusvingård med svarta marmorgolv och en modern öppen spis. Här kan du njuta av en utsökt, ekologisk frukostbuffé på morgonen eller varför inte ett glas champagne på kvällen.

Dessutom finns här en av Köpenhamns bästa takterrasser med 360 graders utsikt över hela staden. På sommaren anordnas härliga evenemang med DJ, ett perfekt avslut på en härlig och händelserik dag i Köpenhamn!

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black kan boka boende på Hotel Danmark med upp till 17 procent rabatt. Beställ här och ange kod 26653073.

Erbjudandet gäller till och med 1 oktober 2024.

hotellfrukost

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

hotell exteriör

Publicerat 25.06.2024