Nyheter & Erbjudanden

Champagne för stort och litet sällskap

Ett sommarpaket för sommarens intima middag eller en större bjudning.

Champagne hälls upp i glas utomhus

Du som har Nordea Platinum eller Nordea Black har nu tillfälle att köpa ett specialpaket där du får två flaskor champagne av samma sort, men i olika storlek så att du kan njuta av drycken både i ett större eller lite mindre sällskap.  Eller varför inte ge bort detta charmiga paket?

champagneflaskor i ishink

Om det mot förmodan skulle bli lite kvar i flaskan kan du spara den till ett senare tillfälle genom att använda den medföljande champagnekorken, som bibehåller bubblor och fräschör. 

Champagne Brugnon är en tilltalande och lättdrucken champagne som passar vid många tillfällen – som mingeldryck på bröllop eller fest, aperitif eller till lättare maträtter. Smaken är frisk med härliga toner av citrus, sommaräpplen och mineraler. Druvorna som ingår är 60 procent pinot noir och 40 procent chardonnay.

Två champagneflaskor och folk som skålar

Sommarpaketet innehåller:

- 1 flaska Champagne Brugnon Magnum

- 1 flaska Champagne Brugnon 750 ml

- 1 champagnekork

Pris: 1 198 kronor om du anger rabattkod NPB2024 vid beställning. (Ordinarie pris cirka 1 300 kronor.) Beställ ditt paket här.

Erbjudandet gäller 31 augusti 2024.

Vingård

Här finns fler aktuella erbjudanden för dig som är kund i Nordea Private Banking. Har du frågor, välkommen att ringa 08-12 18 04 00 (mån–fre 08–21, lör 09–17) eller mejla kontakt@korterbjudande.se.

Publicerat 25.06.2024